Office 365 Bilgisayara Nasıl Yüklenir

Office365'e Giriş

OFFICE 365 BİLGİSAYARINIZA NASIL YÜKLENİR?

Office 365 i bilgisayarınıza yüklemek için aşağıdaki adımları sırasıyla bilgisayarınızda uygulayarak yüklemeyi tamamlayabilirsiniz.

1.Bilgisayar tarayıcınıza office.amasya.edu.tr adresini yazınız.Yazdıktan sonra karşınıza Şekil-1 deki görüntü gelecektir.Hesap kısmına personeller  ......@amasya.edu.tr uzantılı mail adresini öğrenciler öğrenci numaranız@ogrenci.amasya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresini yazdıktan sonra  şifrenizi yazın. Yazdığınızda ekrana Amasya Üniversitesi logosu Şekil-2 deki  gibi  görüntü gelecektir.Eğer bu görüntü gelmiyor ise lütfen Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Nermin ÇİFTÇİ ile (dahili 5200)  irtibata geçiniz.(şifreniz TC numaranızdır.)

Adsız2 (2)

Şekil-1

Adsız3 (3)

Şekil-2

Adsız 41

Şekil-3

3.Office 2016 uygulamasını yükleyin yazan yere tıkladığınızda Şekil-4 deki görüntü ekrana gelecektir.

Adsız5

Şekil-4

4.Setup kısmına tıkladığınızda ekrana çalıştır görüntüsü gelecektir ; burdaki çalıştır kısmına tıklayınız.Tıkladığınızda ekrana    "bu uygulamanın bilgisayarınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? " uyarısı gelecektir.Evete tıklayınız.Karşınıza Şekil-5 deki görüntü gelecektir.Gelmez ise lütfen yaptığınız  adımları kontrol ediniz.Sorununuz çözülmez ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Nermin ÇİFTÇİ ile (dahili 5200)  irtibata geçiniz.

Adsız7

Şekil-5

5.Yüklemeniz tamamlanınca Şekil-6 daki görüntü ekranınıza gelecektir.

Adsız8 (3)

Şekil-6

6.Yüklenen programlardan herhangi birini açtığınızda ekrana "önce bazı önemli konuları aradan çıkaralım" uyarı yazısı gelecektir.(Şekil-7) Ekrandaki kabul et butonuna tıklayınız.

Adsız 10 (1)

Şekil-7

7.En son işlem olarak kabul et butonuna tıkladıktan sonra ekrana Şekil-8 deki görüntü gelecektir. Sizden oturum açmanızı isteyen kısma mail adresini yazıp ileri butonuna tıklayınız.Şifrenizi de girdikten sonra  işlemlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş oluyorsunuz.(Şekil-9)

Adsız 11