Office 365 Mobile Nasıl Yüklenir

Office365'e Giriş

OFFICE 365 MOBİLE NASIL YÜKLENİR?

Android İşletim Sistemli Telefon veya Tablet'de  Office 365'i yüklemek ve ayarlamak için aşağıdaki adımları sırasıyla takip ediniz.

1.Android İşletim Sistemli telefon veya tablet de Office 365 uygulamalarını kullanmak  için istediğiniz uygulamayı Google Play Store'dan seçip indiriniz.(Şekil-1)

Screenshot _2017-03-06-09-07-07ö

şekil-1

Screenshot _2017-03-06-09-08-58y

şekil-2

3.Mail hesabınızı yazdıktan sonra telefon ekranınıza Amasya Üniversitesi logosu gelecektir.Gelmez ise lütfen Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Nermin ÇİFTÇİ ile (dahili 5200)  irtibata geçiniz. Şifrenizi girip oturum aça dokununuz.(ilk şifreniz TC numaranız.Giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz)(Şekil-3)

Screenshot _2017-03-06-09-10-13

şekil-3

4.Yüklemeniz başarılı bir şekilde   tamamlanmıştır.Kullanmak istediğiniz uygulamaya dokunun.Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Nermin ÇİFTÇİ ile (dahili  5200)  irtibata geçiniz.Android İşletim Sistemli  Telefon veya Tabletinize diğer Office 365 uygulamaları yüklediğinizde mail hesabınızı girmeden otomatik olarak sistemde aktif olacaktır.

İOS İşletim Sistemli iPhone veya iPad'de Office 365'i yüklemek ve ayarlamak için aşağıdaki adımları sırasıyla takip ediniz.

1.İOS işletim Sistemli iPhone veya iPad de Office 365 uygulamalarını kullanmak  için istediğiniz uygulamayı App Store'den indiriniz.(Şekil-1)

şekil-1

2.İndirdiğiniz uygulamayı açmak için "  E-posta adresi veya telefon numarası yazan" yere dokunun.(Şekil-2)

şekil-2

3.Karşınıza çıkan ekran da size iki seçenek sunulacaktır.Siz "İş veya okul hesabı" yazan  seçeneği tıklayacaksınız.(Şekil-3)

şekil-3

4.Mail hesabınızı yazıp ileriye dokunun.Personeller  ......@amasya.edu.tr uzantılı mail adresini öğrenciler  öğrenci numaranız@ogrenci.amasya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresini yazdıktan sonra  şifrenizi yazın.Mail hesabınızı yazdıktan sonra telefon ekranınıza Amasya Üniversitesi logosu gelecektir.Gelmez ise lütfen Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Nermin ÇİFTÇİ ile (dahili 5200) irtibata geçiniz. Şifrenizi girip oturumunuzu açın.(ilk şifreniz TC numaranız.Giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz)(Şekil-4)

şekil-4

5.Yüklemeniz başarılı bir şekilde   tamamlanmıştır.Kullanmak istediğiniz uygulamaya dokunun.Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile irtibata geçiniz.(Şekil-5)

şekil-5

İOS İşletim Sistemli iPhone veya iPad de diğer Office 365 uygulamaları yüklediğinizde mail hesabınızı girmeden otomatik olarak sistemde aktif olacaktır.